

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Работното място започва да се превръща в абстрактно понятие
Бизнесът се нуждае от допълнителни улеснения, за предстоящия несигурен летен сезон, смята Табаков
Той направи това с писмо до медиите
Ресорният министър Николина Ангелкова изброява пунктовете за подкрепа след въпрос на депутата Кристиан Вигенин
Очаквам големите компании да изтеглят производствата си от Азия към Европа, а това е златен шанс за Бургас, смята общинският съветник
80 % от наетите в обслужващата сфера са в риск, 25 % от търговците също могат да останат без работа, сочи докладът на ИПИ
Нито една държава не може да се справи сама с тази криза. И все пак това е масовият подход...
На какво дължат успехите си